Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
449 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Moussaka met Lam en Zoete Aardappel
Een draai aan een traditionele Moussaka, ons recept maakt gebruik van zoete aardappel die iets sneller kookt en een mooi, zoet element aan het gerecht toevoegt. Met royale lagen gegrilde aubergine, lamsgehakt bedekt met een prachtige mix van aromatische kruiden en gesneden aardappel, allemaal bekroond met een romige witte saus die goudbruin en knapperig is gebakken.
WIJ GEBRUIKTEN
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Vegetarische Paella
Een heerlijk veelzijdige Spaanse Paella. Hier hebben we een heerlijke basis voor u gecreëerd om uw eigen smaken aan toe te voegen.
WIJ GEBRUIKTEN
Paellapan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Buddha bowl met geroosterde kerriebloemkool & flespompoen
Een Buddha Bowl is traditioneel een kleinere portie, geserveerd in een kom, die uit verschillende ingrediënten bestaat. Onze Buddha bowl is geïnspireerd op traditionele Indiase kruiden en vegetarische producten, waardoor hij gezond en boordevol smaak is.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Tajine van traag gegaard Lamsvlees & Abrikozen
Dit langzaam gegaarde lamsvlees is genoemd naar het gerecht waarin het wordt gekookt, de tajine. De koepelvormige schaal laat de smaken zich ontwikkelen en zorgt voor heerlijk mals vlees. Serveer naast couscous om alle rijke saus op te nemen.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gumbo van Zoete Aardappel en Gerookte Paprika's
Onze Gumbo Soep is kleurrijk gemaakt met de toevoeging van een drie kleuren paprika. Dit gerecht is gebaseerd op de rokerige, diepe, volle smaken van een mix van kruiden die tijdens het koken langzaam in de zoete aardappel en bouillon trekken.
Image without a name
RECEPT
Thaise rode curry met Kip
Het perfecte gerecht om door het hele gezin van te genieten, onze Thaise Rode Kip Curry zit boordevol smaak en levendige kleuren. De zoete, zoute en zurige smaken worden allemaal verzacht door de toevoeging van romige, verkoelende kokosmelk.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Vietnamese Rainbow Rolls with Pinda Dipsaus
Onze loempia's zijn vers, levendig en knapperig. Traditioneel in Vietnam, Gỏi cuốn, zitten verse loempia's vol met knapperige groenten, varkensvlees of garnalen.
Image without a name
RECEPT
Chocoladesoufflé
Dit licht, gebakken dessert dankt zijn intense smaak aan de volle pure chocolade en vormt de perfecte afsluiter voor een romantisch huisbereid etentje voor twee.
Image without a name
RECEPT
Schwarzwälder Kirschtaart
Schwarzwälder Kirschtaart, is een kersentaart uit het mystieke Zwarte Woud in Duitsland. Breng de magie op tafel met deze heerlijke traditionele lekkernij.
WIJ GEBRUIKTEN
Ronde springvorm met uitneembare bodem
Image without a name
RECEPT
Glögg - Scandinavische witte glühwein
"Gløgg” is een witte glühwein met spijzen die de Scandinaviërs al sinds de 16e eeuw drinken. Perfect als aperitief of om een heerlijk kerstdiner af te sluiten.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Scandinavische Rijstepap - "Risalamande"
‘Risalamande’ is een traditioneel Scandinavisch kerstdessert, dat gewoonlijk op het eind van kerstavond wordt opgediend. Het is een variatie op Risengrød.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan in RVS met Anti-Aanbaklaag en Deksel en Extra Handvat
Image without a name
RECEPT
Scandinavische Rijstepap - "Risengrød"
Dit recept beschrijft een typisch Scandinavische manier om rijstepap te bereiden, met weinig energieverbruik want de rijstepap wordt "in bed gekookt".
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer