Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
389 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Caprese Salade van Geroosterde Perzik
Een twist op de klassieke caprese. Dit recept is de ultieme viering van zomerproducten, met sappige zoete geroosterde perziken, zongerijpte tomaten en romige mozzarella.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Risotto van Zonnebloempitten met Spinaziepesto
Deze risotto is uitstekend voor een zomerdiner! Het serveert als een heerlijk voorgerecht en werkt goed in kleinere porties vanwege zijn romigheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Frisse Limoen Custard Taartjes
Als je op zoek bent naar een heerlijk eenvoudig dessert om van tevoren te bereiden van de zomer, dan zijn deze frisse taartjes de perfecte keuze. Gemaakt in een mini-stoofpan zijn ze precies het juiste formaat voor de zoete trek na het diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Perzik en Abrikoos Victoria Sponge Cake
Het is moeilijk om een goede Victoria Sponge Cake, oftwel Biscuitgebak te weerstaan, en onze moderne versie van dit klassieke dessert is daarop geen uitzondering. Je kunt de verse perziken vervangen door perzik uit blik en het siroop verwarmen totdat deze stroperig wordt. Besprenkel deze siroop over de bovenkant van de taart of bestrijk de cake ermee om een extra dosis smaak toe te voegen.
Image without a name
RECEPT
Vis in Papillot met Citroengras en Limoen
Een heerlijk aroma van citroengras en limoenboter zorgt voor zachte en smaakvolle vis. Eventueel kan zeebaars of forel gebruikt worden, waardoor de bereidingstijd met 5 minuten wordt verlengd.
WIJ GEBRUIKTEN
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Tarte Tatin van Prei met Honing en Parmezaanse Kaas
Serveer met een dun plakje gorgonzola-kaas bovenop de tarte tatin, deze zal zacht smelten dankzij de restwarmte. Heerlijk in combinatie met een glas rosé en een lichtgroene salade.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
De Ultieme Carrot Cake voor Pasen
Deze cake is heerlijk luchtig en vol met wortelen, ananas, specerijen en noten. De perfecte traktatie om mee te nemen naar jouw paastafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm Rond
Image without a name
RECEPT
Brownies met Bosbessen en Pure Chocolade
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen zachte pure chocolade en frisse, verse bosbessen Ze kunnen tot 4 dagen in een luchtdicht bakje worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of een picknick met Pasen.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm Rechthoekig
Image without a name
RECEPT
Poulet Basquaise - Kip op zijn Baskisch
De stukjes kip met bot geven extra smaak en worden klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, verse aromatische tijm en een droge witte wijn uit de regio. Een klassieke stoofpot uit Frans Baskenland, waar de smaken van het naburige Spanje een culinaire invloed hebben.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Tonijn dichtgeschroeid met Dukkah, Pesto en Zure Room
Dit recept is perfect voor etentjes in de zomer, omdat de dukkah-korst zowel smaak als textuur bevat en prachtig past bij de levendige pesto van lente-ui. Heerlijk geserveerd met zoete aardappelfrietjes.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Citroentaartjes uit de Koelkast
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Ijsthee met Hibiscus
Deze aromatische hibiscus ijsthee maak je gegarandeerd de hele zomer lang want hij laat je heerlijk genieten, keer op keer! Prikkelend en verfrissend, en ook ideaal om te serveren voor gasten in onze elegante theepotten. Maak er een theepot-cocktail van met een vleugje wodka.
WIJ GEBRUIKTEN
Theepot in Aardewerk