Mango Salsa

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig Eenvoudig
VOORBEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
PORTIES
6-8 6-8
Mango Salsa
Zoete mango wordt gecombineerd met vurige chili en jalapeño's om een kleurrijke en pittige salsa te creëren. Voeg wat warmte toe aan je gerechten en pak een smaakpunch met deze heerlijke mangosalsa.
INGREDIЁNTEN
  • Fruit
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 1 à 2 jalapeño's
  • 3 kleine mango's, in kleine blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, fijngesneden
  • ½ komkommer, geschild en fijngesneden
  • 1 rode ui, versnipperd
  • ½ bosje verse koriander, fijngehakt
  • 2 fijngehakte teentjes knoflook
  • 1 kl zout
  • 1 kl chilipoeder
  • 1 kl gemalen komijn
  • Versgemalen zwarte peper
  • 3 el limoensap
  • 1 el ciderazijn
  • Bereidingswijze

  • 1
    Snij de jalapeño in twee, verwijder de zaden en zaadlijsten, spoel af, laat uitlekken en snij in kleine stukjes.
  • 2
    Meng nu de gesneden jalapeño met de blokjes mango, de paprika, de komkommer en de ui in een grote kom. Voeg zout en de overige kruiden toe en meng. Breng alles op smaak met limoensap en appelazijn.
  • 3
    Laat afgedekt in de koelkast staan gedurende een uur.
  • 4
    Je kunt mangosalsa in een afgesloten bakje gedurende twee dagen in de koelkast bewaren. De mango's zullen echter zachter worden, waardoor de textuur van de salsa wijzigt.