Stoofpotje met boleten en perugine-worstjes

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld Gemiddeld
Stoofpotje met boleten en perugine-worstjes
INGREDIЁNTEN
  • Groenten
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 2 zwarte Krimtomaten
  • 2 Amerikaanse aubergines
  • 500 gr boleten in twee gesneden
  • 240 gr Perugine-worstjes
  • 80 gr kastanjes
  • Gevogeltejus
  • Barbera-azijn
  • 2 boleten
  • Rozemarijn
  • 1 teentje knoflook
  • Zachte boter
  • Bereidingswijze

  • 1
    Schil de Amerikaanse aubergines, snijd ze in rondjes en bak ze dan in een braad-/stoofpan in olijfolie met een teentje look en een takje rozemarijn.
  • 2
    Ontpit de zwarte Krimtomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de aubergines.
  • 3
    Stoof in een andere braad-/stoofpan de in twee gesneden boleten en de Pér ugine-wor stjes en blus ze op het einde van de kooktijd met de Barbera-azijn en de gevogeltejus.
  • 4
    Leg de boleten en de Perugine-wor stjes in de eer ste stoofpan met de aubergines en de tomaten.
  • 5
    Voeg de kastanjes en de gevogeltejus met de azijn toe en laat 5 minuten afgedekt staan.