De Signature Cocktail met granaatappel en rozemarijn

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig Eenvoudig
VOORBEREIDINGSTIJD
Minder dan 30 min. Minder dan 30 min.
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 30 min. Minder dan 30 min.
PORTIES
4-6 4-6
De Signature Cocktail met granaatappel en rozemarijn
Deze verfrissende granaatappel-rozemarijncocktail zal elk feest extra speciaal maken. Serveer in Le Creuset-glaswerk voor een feestelijke toast.
INGREDIЁNTEN
  • Fruit
VOOR DIT RECEPT GEBRUIKEN WIJ HET LIEFST
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 90 ml granaatappelsiroop of Crème de Cassis
  • 750 ml mousserende droge wijn of niet-alcoholische mousserende wijn, gekoeld
  • Granaatappelpitjes, om te garneren
  • 6 takjes rozemarijn, om te garneren
  • Bereidingswijze

  • 1
    Verdeel de siroop over 6 glazen (15 ml per glas) en dek af met de gekoelde mousserende wijn of niet-alcoholische mousserende wijn. Bestrooi elk drankje met granaatappelpitjes en een takje rozemarijn, serveer koud en geniet ervan.