De lekkerste klassieke omelet

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig Eenvoudig
VOORBEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
BEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
PORTIES
1-2 1-2
De lekkerste klassieke omelet
Een perfect begin van de dag. In onze pannen met antibaklaag bereidt u moeiteloos een omelet of andere delicate gerechten.
INGREDIЁNTEN
  • Ei
VOOR DIT RECEPT GEBRUIKEN WIJ HET LIEFST
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 3 scharreleieren
  • Zout en peper, naar smaak
  • Olijfolie
NAAR KEUZE, OM TE SERVEREN
  • 3 mini-mozzarellaballetjes
  • Zongedroogde tomaten
  • Verse basilicum
  • Bereidingswijze

  • 1
    Klop de eieren in een kom en voeg naar smaak zout en peper toe.
  • 2
    Verwarm een Le Creuset 24 cm koekenpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie, voordat u de overtollige olie met keukenpapier wegveegt. Als de pan warm is, voegt u het eimengsel toe.
  • 3
    Het ei begint onmiddellijk te stollen. Gebruik een silicone of houten spatel en vouw de randen van de rauwe omelet naar het midden van de pan en herhaal dit op willekeurige plekken om plooien te vormen in de omelet.
  • 4
    Schakel nu de warmtebron uit en laat de omelet met de restwarmte verder koken. Gebruik de spatel om de omelet dubbel te vouwen en meteen te serveren. Garneer naar keuze met de mini-mozzarellaballetjes. de zongedroogde tomaten en verse basilicum.