De juiste pan voor elk moment 

Image without a name
 

We maken nog steeds kookgerei dat een leven lang meegaat, volgens dezelfde standaarden die we gebruikten bij ons allereerste gietijzeren kookgerei. Onze koekenpannen zijn ultieme werkpaarden, waar je in de keuken steeds weer op kan vertrouwen. Start je collectie met de JUISTE PAN en ontdek de ongeëvenaarde duurzaamheid, die de tand des tijds zal doorstaan. Onze pannen zijn essentieel voor alle kookliefhebbers, en zijn te gebruiken op alle fornuizen inclusief inductie. De pannen bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid voor allerlei recepten.

Welk materiaal voor pannen past het best bij mij?

Terwijl je onze productlijnen bekijkt, vraag je jezelf misschien af welke koekenpan het beste bij jou past. Om aan alle keukenwensen te voldoen, bieden we koekenpannen aan in drie verschillende materialen, elk met een unieke afwerking en voordelen. We helpen je graag met het vinden van de JUISTE PAN, die perfect past bij jouw culinaire behoeftes of recepten. Hieronder laten we een aantal van de meest populaire opties uit elke productlijn zien.

Image without a name

Gietijzeren Signature Koekenpan  

Bestel nu
  • Belangrijkste voordeel: Uitstekende warmteretentie en -distributie  
  • Het beste voor: Biefstuk en aardappelen bakken 
  • Warmtebron: Alle kookplaten, inclusief gas, elektrisch, keramiek, halogeen en inductie
  • Gebruik van oliën/vetten: Ja 
  • Reinigen: Enkel met de hand af te wassen 
  • Garantie: Levenslang 
  • Populairste maat: 28 cm 
Image without a name

Klassieke Roestvrijstalen Koekenpan  

Bestel nu
  • Belangrijkste voordeel: Snelle opwarming, gelijkmatig koken  
  • Het beste voor: Het frituren van vette vis en kleinere stukken vlees 
  • Warmtebron: Alle kookplaten en veilig te gebruiken in de oven tot 260°C  
  • Gebruik van oliën/vetten: Ja  
  • Reinigen: Vaatwasserbestendig 
  • Garantie: Levenslang 
  • Populairste maat: 24 cm/30 cm  
Image without a name

Sauteuse met versterkte anti-aanbaklaag

Bestel nu
  • Belangrijkste voordeel: Eten bakt niet aan, dus deze pan is ideaal voor koken met minder vet. Reinigen is heel eenvoudig  
  • Het beste voor: Delicaat eten, gerechten op basis van melk en ei, gevogelte en magere vis 
  • Warmtebron: Alle kookplaten en veilig te gebruiken in de oven tot 260°C 
  • Gebruik van oliën/vetten: Weinig tot geen vet/olie nodig 
  • Reinigen: Vaatwasmachinebestendig, maar handwas aanbevolen 
  • Garantie: Levenslang 
  • Populairste maat: 26 cm 

De juiste pan verandert je leven en kookkunsten ten goede.

Image without a name

De BESTE PAN voor jou sinds 1925  

Sinds 1925 draagt onze gietijzeren gieterij bij aan uitzonderlijke kookervaringen. Door de jaren heen hebben we steeds weer nieuwe ontwerpinnovaties geïntroduceerd, die het kookproces verbeteren en betere resultaten leveren. Onze gietijzeren skillets en koekenpannen met een matzwarte geëmaïlleerde binnenkant zijn een voorbeeld van deze innovaties. Je hoeft deze skillets en pannen niet in te oliën, want ze ontwikkelen na verloop van tijd zelf een natuurlijk patina waardoor aanbakken verleden tijd is.


Naast gietijzer hebben we onze productlijnen uitgebreid met rvs en kookgerei met anti-aanbaklaag, elk met zijn eigen unieke voordelen. Onze anti-aanbakpannen en rvs-pannen met anti-aanbaklaag zijn ideaal voor kwetsbare ingrediënten zoals eieren en zalm, terwijl onze ongecoate rvs-pannen perfect zijn voor mooi goudbruin aanbraden. Met ons brede assortiment willen we jou het perfecte hulpmiddel bieden voor elk recept – zoet, hartig, gezond of huiselijk.

ONTDEK onze geschiedenis

De BESTE PAN voor al uw recepten

Bij kookgerei is precisie essentieel voor culinaire gerechten. Elk kookgerei heeft unieke voordelen en doeleinden. De vorm, materialen en constructie van onze koekenpannen beïnvloeden de warmteverdeling, textuur van het eten, smaakontwikkeling en het algehele resultaat van jouw recept. Gebruik de JUISTE PAN voor het juiste recept en je zet binnenkort een culinair meesterwerk op tafel.  

Puttanesca met Bloemkool en Sticky Aubergine

Image without a name

Baktijd: 35 minuten 

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig 

Bekijk het recept

Deglaceerde Rib-Eye Steak met Dubbel Gefrituurde Friet

Image without a name

Kooktijd: 40 minuten 

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig 

Bekijk het recept

Gebakken zalm met seizoensgroenten

Image without a name

Kooktijd: 10 minuten 

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig 

Bekijk het recept

Onze koekenpannen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maten en dieptes zodat je verschillende keukentaken onder de knie krijgt. Van ons beroemde geëmailleerd gietijzer tot hoogwaardig rvs en handige opties met anti-aanbaklaag, wij hebben de perfecte pan voor elke kookstijl en voorkeur. Of je nu een doorgewinterde chef-kok of een amateurkok bent, wij hebben de JUISTE PAN die de komende generaties heerlijke maaltijden op tafel zet.